Jogi nyilatkozat

Tájékoztalak, hogy a weboldal megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal tartalmai szerzői jogvédelem alá esnek, minden jog fenntartva.

Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, viszont saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatait számítógépeden tárolhatod, vagy kinyomtathatod.

Fenntartom a jogot, hogy a weboldalt bármikor felülírjam.

Mivel nem tudom garantálni szerver, és a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így nem vállalok felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos és/vagy képi anyagot bocsátasz rendelkezésemre (e-mailben vagy a weboldalon keresztül), elismered, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadod, hogy azt - minden felelősség nélkül - közzétehetem, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatom. Ezzel vállalod azt is, hogy a rendelkezésemre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményezel ellenem jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítasz.

A böngészés során az IP-címed, a böngésződ típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózom. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez tárolom és feldolgozom.

A megadott adatokat védett környezetben tárolom, és technikai megoldást alkalmazok annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

A megadott adatokat harmadik fél részére nem adom ki.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése tőlem független, így azokért felelősséget vállalni nem tudok.